Vi är ett företag i ständig utveckling men våra värderingar förblir konstanta över tid. Ambitionen är att de ska vara grunden för vårt sätt att agera i våra kunduppdrag men även för vårt förhållningssätt till varandra kollegor emellan. Våra värderingar styr vilka vi är, hur vi beter oss och hur vi vill uppfattas av vår omgivning. Vi strävar efter att en konsult från Frontit alltid karaktäriseras av att vara ödmjuk, dedikerad, passionerad och att alltid ta ansvar.

  • Skratt
  • Kostnadsmedvetenhet
  • Utmaning
  • Möjligt
  • Prestigelöshet
  • Ansvar

“För oss är värderingarna något vi dagligen lever efter. Du kan aldrig få någon annan att adoptera värderingarna utan att de genomsyrar dig själv och ditt förhållningssätt.”

– Pierre Bjurhager, grundare och styrelseledamot Frontit

Se filmen där Pierre berättar mer om Frontits värderingar:

Vill du läsa Pierre Bjurhagers kåserier besök gärna Pierres blogg 

 

 


Jobba hos oss

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna kollegor, där någon garanterat vet svaret på din utmaning och kan stödja dig i ditt arbete. Trivs du med kollegor som har nära till skratt och ett stort socialt hjärta, då kan du vara en kandidat för oss!

Våra värderingar

Frontit Kontor

Våra kontor

Frontit har kontor i Stockholm, Sundsvall, Västerås, Örebro, Norrköping och i Malmö.

Affärsidé och vision

Vi på Frontit strävar efter att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. Detta speglas i vår affärsidé och vision.

Affärsidé

Hjälpa företag och organisationer att lyckas med förändringsprojekt genom effektiva konsulttjänster i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vision

Vi utvecklar verksamheter och individer till sin fulla potential.