På Frontit har vi jobbat med förändring i över 40 år och vi vet hur man leder mot resultat. Vår främsta tillgång är kunskap och vi har ett ansvar att använda kunskapen för att skapa en bättre värld. Genom att kombinera affärsutveckling, samverkan och ledarskap vill vi bidra till att positiva hållbarhetseffekter uppstår, dels inom Frontits egen verksamhet, men också i hela vårt värdenätverk.

​​Våra fokusområden

​​​​​​Vår ambition att säkerställa framgångsrik, långsiktig, hållbar utveckling i allt vi gör.  Det sociala, miljömässiga och ekonomiska hållbarhetsperspektiven genomsyrar därför vårt sätt att arbeta och vi har följande fokusområden:

Vi arbetar lokalt på våra kontor runt om i landet med att idégenerera och genomföra initiativ och projekt som bidrar till en mer hållbar utveckling i och kring Frontit. Dessa kategoriseras inom våra tre fokusområden, samt kopplas till FN´s globala mål.

Ett exempel på ett sådant initiativ är de uppskattade Hälsofrukostar som Frontit i Malmö anordnar för sina konsulter den första fredagen i månaden. Läs mer om detta initiativ här.

Frontit sammanställer en årlig hållbarhetsrapport med information om det som genomförs och hur vi bidrar till hållbar utveckling.

Jobba hos oss

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna kollegor, där någon garanterat vet svaret på din utmaning och kan stödja dig i ditt arbete. Trivs du med kollegor som har nära till skratt och ett stort socialt hjärta, då kan du vara en kandidat för oss!

Våra värderingar

Frontit Kontor

Våra kontor

Frontit har kontor i Stockholm, Sundsvall, Västerås, Örebro, Norrköping och i Malmö.

Affärsidé och vision

Vi på Frontit strävar efter att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. Detta speglas i vår affärsidé och vision.

Affärsidé

Hjälpa företag och organisationer att lyckas med förändringsprojekt genom effektiva konsulttjänster i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vision

Vi utvecklar verksamheter och individer till sin fulla potential.

Kontakta Katarina för mer information